Китайско запознанство и намиране на истинска любов

К

Глобализацията донесе междурасовите запознанства да станат все по-популярни в наши дни, тъй като все повече хора се преместват в Китай и обратно. Благодарение на технологиите запознанствата с чужденци вече станаха по-лесни и по-добри междукултурни взаимоотношения процъфтяват повече от всякога.

Китайски запознанства и намиране на истинска любов е засегната от тази глобална промяна в запознанствата. Много китайски мъже и жени се влюбват в някой, който идва от друга част на света, говорейки на друг език и от различен културен произход. Някои са успели да отговорят на въпроса, как мога да намеря истинската любов? и въпреки това мнозина все още търсят своята единствена истинска любов.

Ето няколко съвета за запознанства за мъже и жени, които да ви помогнат да запазите любовта жива, ако сте в мултикултурна връзка:

  1. Уважение. Това идва, когато запознанства емигранти и ако и двамата сте от съвсем различни култури. Не забравяйте, че междукултурните взаимоотношения работят само когато двете страни имат взаимно уважение към различията помежду си и ако и двете могат да намерят начин да обединят двете култури заедно. Китайците имат една от най-старите традиции и култури, които съществуват от доста време, така че очаквайте вашият китайски партньор да бъде наистина твърд с някои практики и традиции.
  2. Научете как да се справяте с родителите. Има много традиционни китайски родители, които не са отворени към сина или дъщеря си да излизат с някой извън тяхната раса. Китайските родители и дори баби и дядовци често могат да създадат неприятности във връзката, особено ако се срещате или имате връзка с първородния син. Първородните синове са следващите патриарси на семейството и върху тях се оказва голям натиск да се справят добре за оцеляването на семейството. Има много истории за жени, които са се омъжили за първородни мъже от Китай, които са били третирани лошо от своите свекърве. Поставете връзката си на първо място и уговорете план за взаимодействие със свекърите или родителите.
  3. Бъдете отворени, не критикувайте. Това, че вашият партньор има някои странни традиции или начини, които не са известни или практикувани във вашата култура, не означава, че трябва да го осъждате или критикувате. Научете се да бъдете отворени и ще можете да отговорите на въпроса как мога да намеря истинската любов? и разберете колко интересни могат да бъдат междукултурните взаимоотношения.
  4. Постарайте се да научите взаимно културните норми и нюанси. В китайската култура езикът е много важен, така че може да се наложи да се научите как да говорите езика, ако искате да опознаете и разберете семейството и роднините на вашия партньор. Изучаването на взаимни култури, за да се избегне извършването на фалшиви паузи или по-нататъшни смущения на половинката ви в социални ситуации, е едно от най-добрите неща, които можете да направите, когато се срещате с емигранти.

Китайската култура е богата на традиции и норми, с които трябва да живеете като част от междукултурната връзка. Въпросът как мога да намеря истинската любов? може да се отговори, като се уверите, че следвате някои от тях съвети за запознанства за мъже и жени, които са в междурасови отношения. Не забравяйте, че в края на деня една връзка, която е длъжна да продължи, се нуждае от двете страни да работят по нея заедно, като компрометират и зачитат различията помежду си.

Можете да получите повече информация за мултикултурните отношения и намирането на истинска любов, като посетите http://www.manifestingmydestiny.com Не пропускайте да се възползвате от 6-дневния безплатен мини-курс по електронна поща и изпратете името си, за да бъдете уведомени за издаването на мини електронната книга “Помощ! Как мога да намеря истинска любов?”

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads