По-добрите връзки са равни на по-доброто качество на живот

П

Връзките са това, което определя качеството на нашия живот. Колкото по-добри са нашите взаимоотношения, толкова по-добро качество на живот ще изживеем. Ако се замислите, ние сме около хората почти всяка секунда от живота си, някои от нас дори избират да не спят сами. Ако можете да се научите да бъдете щастливи в себе си и да сте доволни от качеството на вашите взаимоотношения, другите неща наистина си идват на мястото. Помислете за минута, с кого прекарвате по-голямата част от времето си? Това е вашият съпруг, колеги, деца, свекър? И какво е качеството на тези взаимоотношения? Бихте ли оценили тези взаимоотношения с процент, число, прилагателно като велико, лошо или така? Дали изобщо мислим за това през целия си ден, седмица или дори живот? Ако тези връзки определят качеството на нашия живот, смятате ли, че инвестирането на известно време в тяхното процъфтяване е от полза?

ОТГОВОРЪТ Е ДА! АБСОЛЮТНО!

Ние сме свързани невро-биологично, за да създадем връзки с другите. Следователно, отчасти биологията ни прави социални същества, от своя страна ни дава нуждата от връзка. Родени сме в семейство, общност, култура, където срещаме хора и развиваме взаимоотношения от момента, в който поемем първия си дъх. Често пъти житейските събития или ситуации могат да замърсят тези взаимоотношения и нека бъдем честни, няма наръчник за връзки. Обикновено адаптираме начина, по който родителят ни се справя със ситуации и конфликти, което не винаги е най-добрият начин. Ако това не е начинът на нашия родител, може да сме научили нещо от приятел, книга, може би религия или култура или просто изпитание и разбиване на сърцето.

Дори тези методи понякога не са ефективни, тъй като нашите лични ценности, преживявания или неуспешни връзки могат да попречат на човека, с когото искате по-дълбока връзка. Личният опит на всеки индивид влияе върху личните мисли и емоции, които от своя страна развиват нашите ценности и начина, по който гледаме на света. Коучингът по отношение на отношенията взема предвид тези неща и намира практически начини за задълбочаване на връзките ви и укрепване на отношенията ви.

Кой се възползва? Вие, всички в живота си и всички около вас, независимо дали се сблъсквате с тях ежедневно или толкова рядко като познат. В личния си живот, социален, общност и в световен мащаб вие и всички около вас се възползвате.

НЕЩА, КОИТО ВЪЗДЕЙСТВАТ ВРЪЗКИТЕ ИЛИ НЕЩА, КОИТО ВАС И ВАШИТЕ ЗНАЧИТЕЛНИ ДРУГИ ИСКАТ ДА ПОЛУЧАТ

Кариера

Кариера

Брак

Родителство

Комуникация

Родители

Бизнес

Решения

Какво цените?

Основни ценности и убеждения

Откъде / от кого идват тези?

Какво желаете?

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads