Какво е без връзки с връзки

К

Никаква привързана връзка не е свързана с непринудени връзки без ангажимент. Приятели с предимства никога не работят. Връзката без връзки е свързана със секс, а не с приятелство. Всъщност, докато сте самотни, ви е позволено да излизате с никой друг, освен с вашите приятели за свързване. Ако започнете да инвестирате енергия с някого в един момент от живота си, това ще обърка линията на връзката ви. Връзката е просто обикновен секс и това е всичко, така че оставайте така.

За да останете необвързани, трябва да държите нещата на предпоставка, която трябва да знаете. Опитайте се да не говорите за своите дни, съзерцание, наклонности или някакви лични тънкости от живота си. След като приключите с делото, не стойте наблизо. Тук няма преспиване. Той просто трябва да ви изпълни физически, а не вътрешно, затова го дръжте на хладно и се приберете вкъщи.

Не е нужно да си лягате с много различни хора. Не можете да започнете да се концентрирате върху приятеля си за свързване като потенциал. Постоянно имайте предвид, че сте самотна дама, напълно необвързана. Никога не позволявайте на вашето прикачено устройство да задържи трафика на вашата реалност.

Вие не сте по-добрата му половина, така че не е нужно да определяте статуса му. Трябва да останете истински неангажирани, така че не бива да се притеснявате какво прави, когато не е с вас. Концентрирайте се върху това, което правите, когато не сте с него, тъй като това е вашият живот, а той едва ли е част от него.

С крайната цел това да работи и двамата трябва да сте съгласни, така че проведете дискусия и обяснете статута си на самотна дама. В случай, че и двамата сте наясно прозрачно за тази не съвсем лесна връзка, в този момент няма небалансиран безпорядък и двамата ще бъдете пощадени от ужасността да се нуждаете от нещо повече.

Не се притеснявате допълнително да се грижите за това, което партньорът ви смята, така че това е идеалната възможност да проучите всичките си най-дълбоки мечти. Тъй като не обсъждате вътрешните тънкости в живота си, не означава, че не можете да обсъждате нищо. Единственото нещо, което трябва да обсъдите, е сексът. Опитайте се да не се двоумите да му разкриете от какво имате нужда.

В момента, както никога досега, трябва да репетирате безопасен секс. Нямате представа какво прави, когато не е с вас или колко необуздан е бил преди. Това е една връзка, на която не е нужно да обръщате внимание по този начин, така че се отпуснете. Никакви скрити задължения не трябва да бъдат тихи и спокойни. Нямате натиск, който включват истинските връзки. Така че оценявайте възможността и всеки връх, докато трае.

Превръщането на прикачен удар без струни в сериозна връзка е сложно, но възможно. Първият е ангажирането. И двамата първоначално изпитвахте само хвърляне, за което никой не се беше ангажирал, но сега нещата стават сериозни. За стабилна връзка и двамата партньори трябва да бъдат инвестирани емоционално в нея. Това представлява най-голямото предизвикателство. Комуникацията е друго нещо. Въпреки необходимостта да подхранвате чувствата си, докато сте в нещо като връзка, в който и момент да ви държат.

По-добре е да приемете, че връзката без връзки предполага, че сте сексуално интимни, но това е, доколкото връзката ви върви без обвързване.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads