Изграждане на страхотни връзки с сродни души

И

Изграждането на страхотни взаимоотношения на сродната душа в живота отнема време и ангажираност. Ако решите да прекарате време и решите да се ангажирате, със сигурност ще изградите отношения, които ще ви донесат радост и удовлетворение. Някои ключове за изграждането на чудесни отношения включват:

Свържете се с този, който обичате

Намерете време да напомните на сродната си душа, че те са специални. Напишете им бележка, изпратете имейл, sms или ги позвънете през деня на работа. Направете нещо, което знаете, че ще има значение за вашия партньор. Уверете се, че вашите усилия не отиват на вятъра; свържете се с тях, като имате предвид техния любовен език. Бъдете умишлени да създавате ежедневна връзка в средата на натоварения си живот.

Планирайте времето си

Старата поговорка „не успявай да планираш и ще планираш да се провалиш“ е толкова вярна, когато става въпрос за връзки с сродна душа. Планирането на времето ви е от първостепенно значение за изграждането на страхотни взаимоотношения на сродната душа. Средностатистическата двойка е толкова заета с работа, догонване с приятели и други отговорности, че понякога в установена връзка можете да не успеете да планирате да прекарвате време заедно. Проверявайте календарите си всяка седмица и отбелязвайте времето, когато ще бъдете заедно. Бъдете умишлени относно прекарването на непринудено социално време заедно, а също и за прекарването на качествено време, изграждайки връзката на сродната си душа. Редовната „нощна среща“ е чудесна идея.

Бъдете предпазливи към връзката на сродната си душа

Понякога здравата ревност е задължителна във връзките. Ако няма да защитите връзката си с половинката, кой ще го направи? Не си позволявайте да попадате в ситуации, които нарушават целостта на отношенията ви с партньора ви. Винаги помнете, че връзките на сродната душа могат да продължат вечно – уверете се, че емоционалните нужди на вашия партньор са удовлетворени. Не се приемайте за даденост. Вашите отношения са важни.

Не забравяйте специалните поводи!

Използвайте своя дневник или функцията за напомняне в мобилния си телефон; отбелязвайте рождени дни, годишнини и специални събития. Говорете за важни събития и се уверете, че очакванията на двамата партньори са равни. Излишното напрежение може да доведе до връзка поради неудовлетворени очаквания. Ако искате да си отидете за годишнината, уверете се, че партньорът ви знае! Те не са читатели на мисли. Може да изглежда, че изважда спонтанността и романтиката от всичко това, но в дългосрочен план връзката на сродната ти душа ще бъде по-силна в резултат на обсъждането на такива въпроси.

Въведете изненада във връзката си

Ако приемем, че вашият партньор харесва изненадите и имате време, има много начини да ги изненадате. Организирайте с шефа си, че ще вземат удължена обедна почивка и ще ги изведат на обяд, ще изпратят цветя, картичка, шоколадови бонбони – възможностите са безкрайни и наистина могат да добавят пикантност към съвместния ви живот. Прекъснете светското с изненада и ще бъдете изумени от това, което прави за връзката на сродната ви душа.

Махнете се с приятелите си

Ако сте в стабилна връзка, уверете се, че не сте станали изключителни с партньора си и в процеса сте загубили всичките си приятели! Това е често срещана грешка, която двойките допускат, когато влизат във връзка. В началото всичко е ново и много вълнуващо и преди да се усетите, сте пренебрегнали стария приятел, който сте имали от гимназията. Приятелствата са важни и е здравословно да имате общи приятели и всеки човек да има свои приятели във връзка. Това носи разнообразие и прекарването на времето разделено само кара сърцето да се разраства!

Станете ученик на партньора си

Ако имате връзка, трябва да станете редовен студент на партньора си. Направете си ваша мисия да научите всичко, което можете да знаете за тях. Техните харесвания, антипатии, силни, слаби страни, как се отнасят с другите, как се чувстват най-обичани. Когато свалите фокуса от себе си и вашите нужди и се съсредоточите върху партньора си, ще откриете, че сте в процес на изграждане на чудесна връзка. Когато се фокусирате върху партньора си, те ще станат по-фокусирани върху вас – винаги е по-добре да давате, отколкото да получавате!

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads