Трите типа романтични отношения

Т

По принцип има три типа взаимоотношения:

1. Емоционална

2. Сексуални

3. Финансови

Това е. Има взаимоотношения за емоционално удовлетворение, сексуално удовлетворение и финансово удовлетворение. Ако имате връзка с човек, това ще бъде поне по една от тези три причини. Проблемите идват, когато двете страни имат различни програми за отношения. Жената може да се среща с мъж, защото той й плаща сметките, а той може да се среща с нея строго за секса. Или жената може да се среща с момче, с което е емоционално обвързана, докато той се среща с нея, защото тя му дава няколко долара от време на време. В идеалната връзка двамата запознанства са на една и съща страница емоционално, сексуално и финансово. Ако има дефицит в някоя от тези области и дефицитът не е отстранен, връзката ще бъде временна.

Така че, дами, когато започнете да се срещате с мъж, първо трябва да сте истински (особено със себе си) относно това какъв е вашият истински дневен ред. Ако излизате с мъж строго поради неговите финансови вноски, признайте това на себе си. Не се опитвайте да оправдавате дневния си ред, като влизате в повърхностни отношения с човека и се заблуждавате, че вярвате, че можете да се научите да харесвате други качества на човека. Трябва също да разберете какъв е истинският дневен ред на другия човек. Не оставяйте на тях да ви кажат.

Във всяка игра трябва да играете поне добра защита, докато не сте абсолютно сигурни, че другият е готов да бъде в същия отбор като вас. Когато се срещнете за първи път с човек, не можете да разберете дали е с вас или срещу вас. И ако някой има планове да се пребори с вас или да получи каквото може от вас, без да ви отвърне със замяна, той наистина няма да ви каже това предварително. Над 90 процента от цялата комуникация е невербална. Така че от вас зависи да гледате и слушате много внимателно невербалния език на човека (а не вашите собствени надежди и очаквания), за да можете да разберете откъде идва.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads