Взаимоотношенията на дълги разстояния могат да работят – но не можете да бъдете мързеливи

В

Разстоянието означава толкова малко, когато някой означава толкова много. “

Този цитат трябва да резонира в съзнанието и сърцата на всеки, който понастоящем участва в отношения на дълги разстояния. Дори да мислите да се включите в такъв, този цитат ще ви спести много време, което би било загубено със съмнения и несигурност.

ЗАМЯНА НА ЗАБЛЮДЕНИЕТО

Този цитат трябва да замени манталитета, че „връзките на дълги разстояния не работят“ или дори „връзките на дълги разстояния са обречени от самото начало“.

С този тип заблуда не е чудно защо толкова много хора изглежда избягват този конкретен тип взаимоотношения заедно. Проблемът е, че големият брой неуспешни връзки на дълги разстояния сякаш затъмнява нарастващия брой връзки на дълги разстояния, които успяват.

Ключът към успеха на връзката ви на дълги разстояния е прост: упорита работа.

Необходима е упорита работа и постоянни усилия, за да запазите ярко пламъка на връзката на дълги разстояния.

Да, наложително е да правите редовни посещения, за да се виждате, когато е възможно, без да карате другия човек да се чувства задушен. Това обаче не означава, че сте извън денонощието, когато става въпрос за работа върху връзката ви между тези посещения лице в лице.

ВСЕКИ Е НЕОБХОДИМ ОТ УМЕРЕНИЕ

Вашата друга половинка търси същото нещо като вас – успокоение. Успокоение, че все още изпитвате силни чувства към тях. Успокоението, че сте също толкова ангажирани да накарате връзката да работи, както и в момента. Успокоението, че ще направите всичко възможно, за да работи – независимо от шансовете, които твърдят, че е малко вероятно.

Следователно трябва да положите необходимото време, усилия и упорита работа, за да осигурите това успокоение на всички нива. Защо? Три причини.

1) Закон за взаимността: Ако го направите, има вероятност той да отвърне на усилията ви, за да ви осигури същото ниво на увереност.

2) Стойност, Стойност, Стойност: Кой не иска да се чувства ценен и оценен? Поставянето на време и усилия, за да накарате връзката ви да работи – въпреки физическото разстояние, което ви разделя, ще добави стойност към връзката ви и ще накара другия ви да се почувства оценен едновременно. В края на деня, не е ли това, което искате?

3) Истинската любов се култивира във времето: Връзката на дълги разстояния споделя голяма прилика с връзката на къси разстояния: истинската любов се нуждае от време, за да се развие. Веднъж неизвестен човек каза, че „истинската любов не означава да бъдеш неразделна; това означава да бъдеш разделен и нищо да не се промени“. Това по същество се връща към успокоението – като се уверите, че вие ​​и вашият значим друг оставате на същата страница.

ДОЛНИЯ РЕД

Няма нищо лошо в това да имате връзка на дълги разстояния. Въпреки че голям брой от тези връзки се сриват и изгарят, все още има немалко, които все още летят високо в облаците на любовта. Разликата между катастрофата и летенето е много труд, който полагате, за да запазите връзката си далеч от земята.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads