Осъществяване на връзки на разстояние от разстояние – Съвети

О

Ваканциите са предназначени да бъдат релаксиращи и макар да няма нищо по-релаксиращо от това да седите на плаж с бял пясък с мразовита розова напитка за възрастни, натъпкана с хартиени чадъри – знаете ли, каква напитка не бихте хванали мъртва, поръчвайки в бар – допълнителна опция за “релаксация”, която някои пътувания предлагат, е шансът за микро-връзка точно там, в хотела. Преди всички да се впуснат с пощата на омразата, помислете за това: кратките връзки с минимален ангажимент и плитка емоционална ангажираност могат да бъдат добри за вас. Докато и двете страни разбират правилата, които влизат в играта, не трябва да има наранени чувства или наранено его. Понякога може да бъде терапевтично да прекарвате време с някой, с когото не сте обвързани.

Въпросът тук, който не мога да подчертая достатъчно, е, че всички, участващи в това хвърляне на слънце, трябва да са напълно наясно, че това ще продължи точно толкова, колкото и празникът ви. Не насочвайте хората и със сигурност не поставяйте никого (включително себе си) в положение, в което ваканцията се превръща в епично любовно стихотворение, скъсено нещастно до края на времето ви на Бахамските острови. Ваканционният роман не е различен от стойката за една нощ – която също е добре, стига и двете страни да знаят, че това е една нощ.

Ако живеете в Чикаго, а тя – в Албакърки, и двамата се съгласявате с възрастни с достатъчно интелигентност, за да осъзнаете, че дългосрочната връзка, започнала в Уайкики, ще бъде трудно да се поддържа и ако и двамата осъзнавате всичко това и все още искаш да се събереш, давай. Няма вреда в ваканционния хвърляне. В зависимост от вида на човека, който сте, това може да е възможност да се съберете с някой, с когото обикновено не бихте помислили за среща. Или шанс просто да се посмеете и поиграете в сърфа и да се оттеглите в палмовото си бунгало доста преди слънцето да залезе. Кой знае? Може би просто изпитвате желание да направите нещо диво и без съжаление – безсмислената връзка на I Am Jack.

Не приемайте автоматично … че такива взаимоотношения са лоши, или лоши, или вредни, или опасни, или че те не могат да работят. Нищо от това не е вярно. Причината „безсмислените връзки“ да имат толкова лош рап е, че те почти никога не са безсмислени. Хората мълчаливо се съгласяват с нещо, което не искат, или те таят чувства, които не са споделени. Понякога става въпрос за обикновена грешна комуникация. Но когато сте на път и видите онази красива жена в бикини отгоре и обгърнато сари, която стои глезена дълбоко в кристално синя вода, направете го само ако две неща са верни:

1) че нямате намерение да укривате дългосрочен безпокойство, след като забавлението свърши и сте се прибрали у дома, и

2) че сте готови да живеете с потенциалните последици, свързани с това, че наистина я липсва. Дано тя от своя страна се включи само ако същото важи и за нея.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads