Въпроси на ангажираността на човека – 7-те общи ангажимента на човека

В

Проблемите с ангажираността на хората са под влиянието на страха, тъй като тяхната ангажираност се премахва от речника им. Техният страх може да бъде свързан със страх от компромис, финансови щети, загуба на свобода и загуба на личен живот. Независимо от това, може да има много оправдания, когато мъжете се сблъскват с проблеми с ангажираността, но каквито и да са обосновките, реалността ни казва, че всички жени, участващи във връзка, трябва да имат определено изискване и задължение да знаят дали лицето е готово за ангажимент не. Това е много важно за всички лица, участващи във връзка, особено за тези, които не са наясно с проблемите на ангажираността и които все още не се опитват да попитат своите мъже дали са в нея или не. Мъжете имат ли повече проблеми с ангажираността от жените? Според надежден източник, от 10 момчета, с които излизате, 8 се превръщат в страх от обвързване.

Най-ужасното нещо в света на любовта е да се влюбите и да се отдадете на човек, който няма никакъв план да се ангажира, без вие да го знаете. Ако сърцето е болезнено, любовта е без ангажимент. Най-болезнената част е, когато си мислите, че ще останете завинаги като семейна двойка, но проблемите, пред които са изправени мъжете по ангажимента им, ги прогонват, без да ви предупреждават.

Една пълноценна връзка, както се казва, винаги изисква подхранване както от мъже, така и от жени. Въпреки това, когато вашите мъже са уплашени по отношение на проблеми, които ще се появят по пътя им по време на връзката. След като влязат в нея, им се струва, че са замръзнали, хванати в капан и намират изхода си, тогава трябва да намерите начини как мъжете с проблеми с ангажиментите могат да го преодолеят и в крайна сметка да кажат „ще се омъжите ли за мен?

Въпреки че сте изправени пред такава дилема, важно е да отбележите проблемите на ангажираността на мъжете, които им пречат да се изправят смело във връзката до края.

  • Загуба на срещи с повече от 1 жена – Мъжете приемат факта, че обичат да се срещат с множество жени и дори биха тръгнали след тях. Като такива, когато се установи ангажимент, тогава времената за запознанства трябва да бъдат премахнати. Трябва да се съсредоточи само върху една жена, с която е обвързан. Това е времето, в което мъжете се чувстват в капан и контролирани, което ги кара да напуснат жената.
  • Изплашен от други истории за женени мъже – Мъжете обикновено чуват това по време на работа от колеги, които разказват истории, че семейният им живот ги принуждава да правят неща, които никога преди не са искали да правят. Те дори наблягат на неприятните неща в брака, новоприетия им живот и новата отговорност, свързана с него. Мъжете, които чуват тези истории, ги карат да отстъпят назад и биха останали само във връзка за запознанства, без да са прикачени връзки.
  • Момчето на мама – Не можем да изтрием идеята мъжете да станат толкова близки с майка си, че да слушат повече майка си, отколкото приятелката си. Когато майка им говори за въпроси за обвързване и факти за брака (приятни и неприятни), тогава мъжете се обезкуражават да се ангажират в дългосрочна връзка и се страхуват дълбоко от отговорността.
  • Финансово нестабилна – Азът на мъжете играе важна роля в този брой. Като мъже те са отговорни да подкрепят финансово семейството си, което скоро ще стане семейство. Ако смятат, че не могат да ги подкрепят в този момент, тогава ангажиментът е НЕ за тях.
  • Зависим – Идеята на ангажираността на мъжете е да бъдат независими при вземането на решения и решаването на проблеми. Когато мъжете са зависими, те са по-склонни да живеят в дом, където могат да питат каквото искат и просто вървят по течението. Поемането на ангажимент за тях може да ги промени изцяло и това е една от причините, поради които се страхуват да кажат ОБИЧАМ ВИ или ЩЕ СЕ ОЖЕНИТЕ ЗА МЕН.
  • Няма твърдо решение – Има жени, които вярват, че техните мъже са честни, когато казват, че искат да бъдат в обвързана връзка, а някъде във връзката мъжете се променят и решават, че напълно обвързаната връзка не е за тях; фрустрация, нараняване и депресия се случват при жени.
  • Емоционални щети – Това е по-вероятно ефект от миналите лоши преживявания, които мъжете са имали върху връзката им. Може да им е трудно да се справят с това и не могат да си позволят да се доверят на никого, особено във връзка.

Проблеми като тези предполагат, че мъжете наистина се страхуват от обвързване. Когато жените, които намират дълготрайна връзка с мъже, които имат всички тези проблеми и не могат да си позволят да се ангажират, могат само да им причинят нещастие и разочарование. От друга страна е важно жените да решат твърдо дали да спрат или да продължат да се нараняват. Това е за гледната точка на всяка жена за това как те могат да разрешат проблема и да се справят с проблемите на ангажираността на мъжете, а също така е и за гледната точка на всеки мъж дали да се ангажират или не. Въпросите обаче изискват отговорност, независимост, зрялост, твърдост и стабилност трябва да бъдат изправени пред мъжете и да не бъдат пренебрегвани. Когато мъжете се страхуват от отговорност, те трябва да започнат да стават отговорни. Кога ще започнат да бъдат едно? Когато са твърде възрастни? Когато мъжете не са подготвени за независимост, тогава започнете да решавате прости и основни неща. Не можете да се научите да контролирате живота си, когато не си позволите да бъдете такъв. Когато не сте категорични в решението си, тогава имайте навика да казвате ДА или НЕ докрай. Отнемането на навици отнема седмици или месеци, така че правете го ежедневно, колкото можете. Когато мъжете са нестабилни и след това се научете да контролирате прахосването на пари. Спрете да купувате тези ненужни неща и спестете за дъждовни дни. Като такива, проблемите не трябва да пречат на мъжете да се ангажират. Не забравяйте, че не бихте могли да поискате повече, когато влезете във връзка с желанието да бъдете вечно щастливи с него / нея.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads