Пет черти на характера за ангажираност

П

Що се отнася до ангажираността, има пет типа черти на характера

1. Cop Out

Без цели, без ангажираност, без лидерство – просто оправдания.

2. Отпадане

Пътят, покрит с добри намерения, води до по-топъл климат. Не отпадайте. Проправете си път с добри действия, ангажираност, последващи действия и последващи действия.

3. Изчакайте

Страх от ангажираност, страх от провал или страх от успех. 90% от нещата, за които повечето хора се притесняват, никога не се случват. Ако се притеснявате, че се тревожите твърде много, е време да спрете да се притеснявате и да започнете да правите.

4. Продавам

Лесно се люлееше. Можете да заявите ангажимент само ако поемете лична собственост върху целта и насоката, както и целта.

5. Всички навън

Това е истински ангажимент. Изсипете вашата страст, енергия и ентусиазъм във вашите начинания. Ако сте страстно отдадени, тогава ще изпитате успех независимо от резултата. Ако това ви се струва противоречиво, значи все още не сте изпитвали страстен ангажимент. Ако кимате в знак на съгласие, че сте вкусили сладък успех, дори когато резултатът е бил различен от първоначално планирания, тогава вие сте лидер със сърце на лъв.

______________________________________________________

Мъдри думи

“Който е направил всичко възможно за своето време, е живял за всички времена.”

– Йохан фон Шилер, драматург

“Погледнете деня, в който сте изключително доволни в края. Не е ден, в който да се отпуснете, без да правите нищо; това е, когато сте имали всичко, което сте направили.”

– Лорд Актън

“Постоянството е силата и волята за борба с всички препятствия. Ангажиментът е способността да се прегърнат препятствията, докато ги преодолявате.”

– Джон Мерман, Изпълнителни планове Inc.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads