Как да накарате мъж Близнак да се обвърже с вас! Съвет за обжалване пред сърцето му

К

Да бъдеш влюбен в мъж Близнаци може да бъде едновременно прекрасно и предизвикателно. Ако сте жена, която си е паднала по някой от тези мъже, това вече го знаете. Мъжете Близнаци имат толкова много фантастични, мили и очарователни качества. Те са интелигентни и лоялни. Тези мъже също са спонтанни и много забавни, така че бъдете подготвени за цял живот на приключения, ако имате достатъчно късмета да накарате мъжа Близнаци в живота си да иска да се обвърже с вас. Много жени откриват, че тези мъже бавно извеждат всякакви романтични отношения на следващото ниво. Има причина за това и след като разберете какво е това, можете след това да му помогнете да преодолее всякакви емоционални бариери, които може да има, за да може да се отдаде на вас и бъдещето ви заедно.

Приемете връзката такава, каквато е

Мъжете Близнаци обикновено не следват сърцето си като ангажимент. Те вместо това водят с главата си. Те обмислят връзката си, преди да решат дали е подходяща за тях. Те не се поддават лесно на романтични жестове или сърдечни любовни писма. Те искат да знаят, че партньорът, с когото са избрали да прекарат живота си, ще бъде подходящ за тях в дългосрочен план.

За тази цел е важно да не подтиквате мъжа си към ангажимент, преди той да е готов. Ако опитате тази тактика, той вероятно ще се оттегли от връзката или ще я прекъсне изцяло. Той не иска да се чувства така, сякаш е притиснат към нещо, което не е сигурно, че е точно за него.

Той иска да отдели време, преценявайки колко добре се съчетавате двамата като двойка. Ето защо е от съществено значение да възприемете връзката тук и сега. Не гонете след него и не говорете постоянно накъде се надявате нещата да се насочат в бъдеще. Бъдете честен и истински себе си днес и това ще го впечатли, докато обмисля бъдещето си и бъдещото ви бъдеще заедно като семейна двойка.

Това е важно и по отношение на споделянето на това, което чувствате с него. Може да искате да изкрещите от покривите, че го обичате и нямате търпение да му бъдете жена. Ако той не е емоционално готов да чуе това, не се шокирайте, ако той се оттегли до степен, че изведнъж е твърде зает, за да прекарва времето си с вас. Мъжете, родени под този знак, лесно се плашат, затова трябва да му позволите да зададе тона и темпото на връзката. Той иска да бъде с някой, който е спокоен и не е фокусиран върху годежен пръстен или екстравагантна сватба.

Дръжте го пленен, като бъдете интересен

Човек, роден под астрологичния знак на Близнаци, обикновено е силно интелигентен. Тези мъже жадуват за информация и често пътуват през целия си живот, за да научат колкото се може повече за каквото могат. Ако искате да се обърнете към мъж като този, важно е да приемете неговата безкрайна нужда от придобиване на все повече и повече знания.

Това не означава, че трябва да промените коя сте, но има много предимства за всяка жена, която продължава да придобива нова информация ежедневно. Ако сте в течение на случващото се в новините, ако четете най-новите и най-добрите бестселъри и ако се интересувате от неща, които ви очакват, ще станете много по-привлекателен човек във всеки аспект от живота си.

Вашият тип Близнаци иска да може да проведе разговор с вас, който включва известна дълбочина. Той иска да знае, че можете да бъдете в крак с него в дебат за почти всичко. Ако можете да направите това, това не само ще го впечатли, но и ще създаде връзка, която трудно ще се развали. Мъжете Близнаци искат и трябва да намерят жена, която гледа на света и всичко, което той предлага, с чувство на учудване.

Не се страхувайте да флиртувате с него

Независимо от колко време сте били с вашите Близнаци, можете да сте сигурни, че той обича, когато флиртувате с него. Човек като този иска и трябва да знае, че жената, с която е обвързан, не може да му се насити. Той иска да получава флиртуващи текстови съобщения от време на време през целия ден и обича, когато тя му казва, че няма друг мъж на света, който тя да намира за толкова привлекателна като него.

Някои връзки се охлаждат с течение на времето и в случай на връзка с Близнаци това може да означава ранно бедствие. Ако той усети, че вече не полагате усилия да го накарате да се чувства обичан и обожаван, той може да насочи вниманието си другаде.

Освен че ежедневно му показвате как се чувствате чрез малки жестове, има и огромна стойност в планирането на нещо спонтанно, което двамата да правите заедно. Мъжете Близнаци не са толкова заинтригувани от огромни, романтични зрелища. Те са по-заети, когато жената полага усилия да планира вечерна или дневна среща, включваща нещо, което обича да прави.

Ако вашият човек се занимава с ветроходство, планирайте пътуване през уикенда за двама ви. Или може би винаги е искал да се занимава със спорт с гмуркане. Намерете местно място, където можете да вземете уроци и след това да планирате пътуване след няколко месеца. Всичко, което можете да направите, което показва, че разбирате и прегръщате него и неговите интереси, ще разтопи сърцето му.

Просто бъдете сигурни, че непрекъснато ще му показвате чрез действия и работи колко щастлив се чувствате, че сте обичан от него. Ако направите това, вместо да го подтиквате многократно към ангажимент, вие ще го накарате да иска да се обвърже с вас, защото той ще ви възприема като своя идеален партньор в живота. Тънкостта е ключът, когато се опитвате да накарате мъж Близнаци да ви види като жените на мечтите си.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads