Запознанства – Усъвършенстване на перфектната стъпка

З

Всеки продавач на крекери има “Perfect Elevator Pitch”. Всеки сериозен датър също трябва да има такъв. Научете се да се научите как да говорите на себе си за другите. В крайна сметка трябва да привлечете партньори и само вие можете да се “продадете”.

  • Етажът на асансьора е умение, от което се нуждае всеки сериозен продавач или бизнесмен. Научете как да го създадете, да го репетирате и да го приспособите за конкретна аудитория.
  • Едно от най-важните неща, които може да направи датерът – особено когато продавате себе си – е да се научите как да говорите за себе си на другите. Усъвършенствайте основното умение да можете да обобщавате своите уникални аспекти по начин, който вълнува другите. Междукултурните контакти за запознанства могат да бъдат засилени неизмеримо чрез възприемане на такива техники. И все пак много отвратителни датери обръщат малко внимание на разработването на собствения си “терен на асансьора”. Трябва да е бързо, до точката и да обобщи вашата уникална личност.
  • Вашият „терен за запознанства“ не трябва да отнема повече време от разходка с асансьор и трябва да се вземе наистина сериозно, тъй като не е моментът да имате небрежен подход. Трябва да е жизненоважно време да достигнете до нов мъж или жена за минимално време с печелившо съобщение. Очевидно вероятно няма да правите прожекцията на себе си в асансьор, но дори и срещата ви да е предварително планирана, събитие лице в лице, пак трябва да можете да привлечете вниманието на целта си бързо.
  • Поддържайте подхода си свеж!
  • С течение на времето личността ви се променя и както всеки бизнес расте и се променя, вие също. Може да имате всички трикове на занаята, като зашеметяващ уебсайт с най-креативното и оригинално лого с ослепителни снимки, но ако стъпката ви за запознанства е остаряла, ще пропуснете една от най-важните си възможности да се „маркирате“! Познавате вътрешните си тайни по-добре от всеки друг и сте в крак с последните си нюанси, които ви отличават от най-новото ви състезание. Можете ли да говорите за себе си и качеството зад себе си по начин, който е от значение за бъдещите ви планове? Бъдете в крак с очакванията и нуждите на вашата цел и се уверете, че адаптирате езика и подхода си и това, което сте избрали да подчертаете на този човек в определен момент. Например това, което в миналото е работило в печат, може да бъде напълно скучно в настоящата изговорена дума. Не позволявайте на терена ви за запознанства да остаря.
  • Научете как да предизвиквате вълнение и интерес, когато общувате с противоположния пол. Какво трябва да подчертаете? Какво трябва да изхвърлите и оставите? Какво трябва да промените според човека, на когото усъвършенствате?
  • Винаги бъдете готови да се промените! Конфусий каза, че няма нищо толкова сигурно като промяна, така че не трябва да се чувствате добре с това, което е работило в миналото, тъй като то може да стане излишно и без значение в настоящето / бъдещето. Събеседникът, с когото разговаряте, може внезапно да смени стълбовете и да изчезне, преди да имате шанс да се възстановите и да помислите за нещо друго. Може да не получите шанса да говорите с този конкретен човек в продължение на една година или дори повече, с катастрофални мъки и последствия. Използвайте това „мъртво“ време, за да научите повече за вашата кариера. Настройте височината си спрямо човека, който ви слуша, и я усъвършенствайте, тъй като неизбежно настъпват промени.
  • Слушайте “не толкова съвършените” игри на други хора и се поучете от тях. Помислете защо са дефектни и как могат да бъдат подобрени. Използвайте това, което разберете, за да подобрите собствената си стъпка за запознанства. Не забравяйте да бъдете честни по всяко време.
  • Непрекъснато усъвършенствайте стъпката си за запознанства непрекъснато, за да сте сигурни, че винаги можете да поставите най-добрия си крак напред, докато растете и се променяте.
  • Разбира се, понякога междукултурните запознанства може да са малко по-трудни поради предразсъдъци и ще трябва да намерите по-нататъшни начини за заобикаляне на тази трудност, ако тя възникне.

About the author

By user

Recent Posts

Recent Comments

Archives

Categories

Meta

ads